ΔράσειςΕκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το συνέδριο BnB Guest

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Συνέδριο BnB Guest, το οποίο διοργανώθηκε από τη Smart Press, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στις 24/01/2019.

Ο Σ.Ο.ΔΙΑ ως επίσημος υποστηρικτής, άνοιξε τις εργασίες του συνεδρίου με την ομιλία της Προέδρου Θεοδώρας Δήμα, συμμετείχε με  ομιλίες αλλά και περίπτερο όπου υποδέχτηκε τα παλιά και νέα μέλη του συλλόγου. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν σημαντικές πληροφορίες προς όφελός τους.  Το κλείσιμο του συνεδρίου έγινε από τη ταμία του συλλόγου Ρομίνα Τσίτου, η οποία ευχαρίστησε τους ακροατές και τους κάλεσε να συμμετέχουν ενεργά υποστηρίζοντας τις δράσεις του συλλόγου.

Η ενότητα είναι μια λέξη που χαρακτηρίζει το σύλλογό μας, επικροτούμε ενέργειες οι οποίες φέρνουν κοντά όλους τους φορείς που εμπλέκονται με τη βραχυχρόνια μίσθωση και αναμένουμε την επόμενη συνάντηση.

Στράτος Ζαφειριάδης,μέλος Δ.Σ
Ρομίνα Τσίτου,ταμίας Δ.Σ
Δήμα Θεοδώρα, πρόεδρος Σ.Ο.ΔΙΑ
BnB Guest Conference
Δεξιά Γεράσιμος Ζύγουρας, αντιπρόεδρος Σ.Ο.ΔΙΑ, Ρομίνα Τσίτου, ταμίας, και αριστερά ο Γεώργιος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων δωματίων.