νΈΑ & εΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ποιοι ειμαστε

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οικονομίας Διαμοιρασμού συστάθηκε τον Ιούνιο του 2017 και ασχολείται με τη  βραχυχρόνια μίσθωση των ακινήτων. Εκπροσωπεί όλους όσους ασχολούνται με τη βραχυχρόνια μίσθωση είτε ως φυσικά είτε ως νομικά πρόσωπα. Όλα τα μέλη μας ασχολούνται χρόνια με αυτή τη δραστηριότητα και αποτελούν τους πρωτοπόρους του χώρου. Μαζί ενωθήκαμε για να προασπίσουμε τα συμφέροντα μας  και να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Βασικός σκοπός του συλλόγου είναι η ενημέρωση και επιμόρφωση νέων μελών που θέλουν να ασχοληθούν με την οικονομία διαμοιρασμού.

η ομαδα του σ.ο.δια

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

Επαφή με επίσημους φορείς

Μέσω Δράσεων, Εκδηλώσεων η απευθείας, βρισκόμαστε σε συνεχή διάδραση με Κρατικούς Φορείς, Υπουργεία και Δήμους. Στόχος μας, η συνδιαμόρφωση των πολιτικών, πριν αυτές αποφασιστούν.

Επαφή με τις πλατφόρμες

Οι δραστηριότητές μας βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» των διαφόρων πλατφορμών, έτσι είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να βρισκόμαστε σε επικοινωνία μαζί τους, προωθώντας τα συμφέροντα των μελών μας.

Επαφή με τα Media

Η σωστή ενημέρωση του κοινού και η προβολή του Συλλόγου μας, είναι σημαντική τόσο για την προώθηση της ατζέντας μας, αλλά και μια αρμονική συνεργασία με την κοινωνία. Συνεργαζόμαστε σταθερά με Μ.Μ.Ε ανεξάρτητους δημοσιογράφους και Bloggers.

Επαφή μαζί σας!

Μέσα από τις συνελεύσεις του Συλλόγου με τα μέλη του που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακούμε τη φωνή του κάθε ενός ξεχωριστά και αποφασίζουμε για την πορεία των τρεχόντων θεμάτων δημοκρατικά.

Εξειδικευμένη Ενημέρωση

Τακτική ενημέρωση από τον Οικονομικό και τον Νομικό μας σύμβουλο σε θέματα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Εντελώς δωρεάν για όλα μας τα μέλη.

Εμπιστοσύνη & Συναδελφικότητα

Ο Σ.Ο.ΔΙΑ είναι σύλλογος φτιαγμένος από εσάς για εσάς. Δεν είναι όχημα προώθησης υπηρεσιών και διαφόρων επαγγελματιών επ' αμοιβή. Σκοπός μας, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο.

Online Εγγραφή στο Σύλλογο Σ.Ο.ΔΙΑ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας καλωσορίσουμε στην ομάδα της Οικονομίας Διαμοιρασμού