Εκδηλώσεις

O Σ.Ο.ΔΙΑ Official Supporter του Συνεδρίου BnB Guest

Ο Σ.Ο.ΔΙΑ. συμμετέχει στο 1ο  Συνέδριο BnB Guest για την Οικονομία Διαμοιρασμού & την Βραχυχρόνια Μίσθωση ( 24 Ιανουαρίου 2019 | (9:30 πμ / Wyndham Grand Athens Hotel)

Στο Συνέδριο της πιο αναπτυσσόμενης και φρέσκιας αγοράς του τουρισμού, θα συζητηθούν θεωρητικά και πρακτικά θέματα που μας αφορούν.

Ο Σύλλογος μας, μέσα από ομιλία της προέδρου μας Θεοδώρας Δήμα θα απευθύνει χαιρετισμό και θα εστιάσει στην εφαρμογή της Οικονομίας Διαμοιρασμού στην ελληνική πραγματικότητα.

Θα μιλήσει στην συνέχεια  ο Tom Caton από την AirDNA, την ομάδα που βρίσκεται πίσω από την μεγαλύτερη έρευνα καταγραφής των αριθμών πίσω από τις καταχωρήσεις ανά πόλη.

Θα υπάρχει Case Study για την Αθήνα και την επιρροή της Οικονομίας Διαμοιρασμού στην πόλη, στην εμπορικότητα και τι αντίκτυπο  έχει στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία.

Θα ακούσετε ενδιαφέροντα φορολογικά και νομικά θέματα. Συμβουλές από λογιστή του TaxHaven και δικηγόρο της Παραδιάς & Συνεργάτες.

Θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε Workshop από την Booking.com και στη συνέχεια τι έχουν να πουν οι άνθρωποι πίσω από τις εφαρμογές που μας βοηθούν στην δουλειά μας, με παρουσία στο πάνελ του μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου μας Σ.Ο.ΔΙΑ. Στράτου Ζαφειριάδη, εδώ με την ιδιότητα του ιδρυτή και διαχειριστή του πιο “δυνατού” discussion group στον χώρο μας με 23.000 μέλη, το αγαπημένο μας “Airbnb Greece – Greek Hosts”

Τέλος, η Ρομίνα Τσίτου, ταμίας του  ΔΣ του Συλλόγου μας, θα έχει την τιμή αλλά και το δύσκολο ρόλο να κλείσει τις ομιλίες της εκδήλωσης, συνοψίζοντας σε 2 λέξεις όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα που ακούσαμε.